Article image
Härmän Kylpylän henkilökunta sai isot kiitokset Parkanon Seudun Hengitysyhdistykseltä. Palvelu pelasi joka puolella ja oli aina ystävällistä. Hiljattain avatut keilaradat olivat ryhmämatkalaisille iloinen yllätys.
Kaupallinen yhteistyö

18.03.2024
Tapahtumat ja matkailu

Tuttuun paikkaan on helppo tulla yhä uudestaan

Teksti: Liina Hautanen

Parkanon Seudun Hengitysyhdistys on järjestänyt suosittuja ryhmämatkoja Härmän Kylpylään jo yli kymmenen vuoden ajan. Virkistys- ja kuntoilupäivät keräsivät tänäkin vuonna täyden bussilastillisen osallistujia.

– Olemme saaneet aina erittäin hyvää palvelua. Myyntipäällikkö Pasi Vainio tuli meille Parkanoon vierailulle ja neuvotteli meille hyvän paketin, Marjatta Rintala Parkanon Seudun Hengitysyhdistykseltä kiittelee.

Useita ryhmämatkoja järjestäneenä Rintala tietää, että kun matkapäivä lähenee, eteen ilmaantuu usein vielä pieniä muuttujia. Hän kiitteleekin Härmän Kylpylän joustavuutta, toiveisiin pystyttiin vastaamaan aivan viime minuuteillakin.

– Ensin varasimme paikat viidellekymmenelle, sitten kuudellekymmenelle ja lopulta meitä lähti 70 henkeä. Olemme tykästyneet Härmän Kylpylään kovasti, se on eläkeläisille aivan mahtava paikka. Ruoka on erittäin hyvää ja palvelu pelaa moitteettomasti.

”Virkistystä ja kunnon kohenemista, kumpaakin saatiin”

Parkanon Seudun Hengitysyhdistykselle räätälöitiin kolmen vuorokauden pituinen ryhmämatka majoitus- ja kylpyläpalveluineen, ruokailuineen ja tansseineen sekä extrana vielä hemmotteluhoidot koko porukalle.

– Pakettiin kuului kaikille 30 minuutin hieronta tai kasvohoito, kukin sai itse valita. Hierojat ja kasvohoito olivat ihan kympin arvoista. Kaikki tykkäsivät, että tämmöisiä hierojia ei monessa paikassa ole, Rintala kehuu.

Härmän Kylpylä ryhmämatka
Kuva: Jenna Koivisto.

Myös kylpylän notkuvista buffet-pöydistä päästiin nauttimaan useampaan otteeseen. Ensimmäisenä iltana hyvän ruoan kruunasi vielä mansikkakermakakku. Kiitosta sai myös kahvila Junki.

– Meistä moni on diabeetikkoja, niin on tärkeää, että iltasella sai vielä iltapalaa.

Katso karusellikuvat kahvila Junkista! Kuvat: Härmän Kylpylä.

Hyvän ruoan päälle jaksettiin pistää jalalla koreasti kumpanakin iltana. Maanantaille osuivat naistentanssit ja tiistaille karaoketanssit.

– Naiset kävivät rohkeasti hakemassa naistentansseissa ja kaikki pääsivät tanssimaan. Karaokelaulajiakin meistä löytyi jonoksi asti. Musiikki oli hyvää ja tanssittavaa ja mikä parasta, kovaääniset eivät olleet täysillä. Oli kiva, kun pöydissä pystyi juttelemaan normaalisti, Rintala toteaa tyytyväisenä.

Palvelu pelasi joka puolella ja oli aina ystävällistä.

Marjatta Rintala, Parkanon Seudun Hengitysyhdistys 

Vesijumppaa ja Skip-Boa

Rintala heläyttää, että loma on lomaa, mutta aina pitää myös vähän kuntoa kohentaa.

– Uintimahdollisuus on aina ollut yksi tärkeä tekijä meille ja se, että on useampi sauna. Nytkin vesijumpat kutsuivat isoin joukoin meidän porukkaamme, samoin kuntosalit. Osa kävi kokeilemassa Anssin Jussin Areenan monipuolista kuntosalia, mutta myös kuntoutuksen puolella oleva mummo ja pappa -saliksi ristimämme pienempi kuntosali oli kovassa käytössä.

Pidettyjä olivat myös kuntoutusinfo sekä bingo hyvine palkintoineen. Iloisena yllätyksenä parkanolaisille tuli kylpylän uusi keilahalli. Siitä innostuttiin niin, että ensi kerraksi aiotaan varata radat jo etukäteen. Iltaisin pelattiin myös Skip-Boa.

– Meille oli varattuna oma iso kokoushuone koko loman ajaksi. Siellä oli parhaimmillaan kuusikin eri pöytäseuruetta pelaamassa. Huumori oli korkealla ja saimme nauraa höräyttää enemmänkin emmekä häirinneet ketään, Rintala sanoo.

Kuvat: Härmän Kylpylä

Ilmaiset opaspalvelut isoille ryhmille

Härmän Kylpylästä vinkattiin yhdistykselle jo lomaa varatessa, että Kauhavan kaupunki tarjoaa
omalla bussillaan Kauhavalle saapuville ja reissullaan Kauhavalla ruokaileville ryhmille kahden tunnin mittaisen ilmaisen opaskierroksen. Opaskierros oli hitti!

– Helavyöhön ja kansallispukuun sonnustautuneella herralla oli sana hallussaan ja häneltä saimme hienon opastuksen Kauhavan historiaan. Kävimme Iisakki Järvenpään puukkotehtaalla ja Lankavan myymälässä, mikä oli varsinkin naisille mahtava paikka. Monenlaisia pusseja tuli autoon, kun lähdimme, Rintala kertoo.

ryhmämatka ohjelma: Jyrki Lahti Kauhavan opas
Kauhavan opas Jyrki Lahti. Kuva: Liina Hautanen.

Kaikki toiminnot kätevästi saman katon alla

Ikäihmisille sekin on Rintalan mukaan tärkeä asia, että Härmän Kylpylässä huoneet, hissit, kylpylä, kuntosali, ravintolat ja kaikki ovat tulleet jo tutuiksi heille. Kulkeminen on helppoa.

– Ja sekin on iso plussa, että Härmässä kaikki toimii saman katon alla. Ei tarvitse liukastella pihalla, vaikka olisi minkälaiset kelit, Rintala sanoo ja lisää, että pihat oli kyllä hyvin hiekoitettu niin että päiväkävelylläkin uskalsi käydä.

Jo kotimatkalla alkoi seuraavan Härmän loman odotus.

– Tänne me tulemme mahdollisimman pian uudelleen, jos ei ennemmin, niin ensi vuoden tammikuulla viimeistään, lomalaiset päättivät kuin yhdestä suusta.

Olisitteko valmiita suosittelemaan Härmän Kylpylää muillekin?

– No ilman muuta, se on ihan satavarma asia, että kyllä. Ja on suositeltukin, Rintala vastaa kaikkien puolesta.

kylpylä hotellihuone

Muista myös tuettujen lomien mahdollisuus

Parkanon Seudun Hengitysyhdistys on anonut tuettua lomaa jäsenilleen ja sitäkin kautta Härmän Kylpylään on päästy jo kahdesti.

– Haimme ikäihmisten IKKU-kuntoutumisjaksoa 12 hengen ryhmälle ja meillä oli niin ihana sattuma, että pääsimme kummallakin kerralla Härmään, jonne anoimmekin. Tämäkin kertoo siitä, että olemme tykästyneet Härmän Kylpylään kovin paljon, Rintala kertoo.

Tervetuloa Härmän Kylpylään!

Oletko suunnittelemassa tapahtumaa tai ryhmämatkaa? Ota yhteyttä!

Pasi Vainio

Myyntipäällikkö, Härmän Kylpylä

Puh. 050 386 4000
pasi.vainio@harmankylpyla.fi

Pasi Vainio

 

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.9/5 - (13 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset