Article image
Wasalinen risteilyillä voi järjestää kokousten lisäksi myös juhlia tai muita tapahtumia.
Kaupallinen yhteistyö

29.06.2023
Tapahtumat ja matkailu

Aurora Botnialla nautitaan elävästä musiikista ja herkullisesta ruuasta

Teksti: Saara Tuomela
Kuvat: Wasaline

Wasaline järjestää lokakuussa Tangoristeilyn, jossa palataan tangotunnelmiin. Vuoden 2023 tangokuninkaalliset esiintyvät silloin Aurora Botnialla ja pääsevät valloittamaan risteilijöiden sydämet.

Kesän huolettomuus ja tangohuuma ovat vielä hetken läsnä, kun Wasalinen matkustaja-autolautta Aurora Botnia lipuu Vaasan satamasta kohti Uumajaa Tangoristeilyn merkeissä. Tangoristeily järjestetään 3. lokakuuta.

Uudet tangokuninkaalliset kruunataan Seinäjoen Tangomarkkinoilla lauantaina 8. heinäkuuta. He pääsevät toteuttamaan lokakuussa unelmiansa esiintyessään yleisölle Aurora Botnialla. Tangoristeily on oiva tilaisuus tutustua uusiin tangokuninkaallisiin.

Tangoristeily, Wasaline
Kesällä Aurora Botnialla on lähtöjä joka päivä juhannusaattoa lukuun ottamatta, ja useimpina päivinä Vaasasta pääsee Uumajaan kahdesti päivässä.

Matkustajat saavat nauttia elävästä musiikista paitsi Tangoristeilyllä, myös Wasalinen muilla lähdöillä. Trubaduurit ja bändit Pohjanlahden molemmilta puolilta viihdyttävät ja tanssittavat matkustajia useimpien lähtöjen ajan. Lisäksi Wasaline järjestää syyskuusta joulukuuhun neljä tanssiristeilyä, jotka ovat aina tiistaisin noin kerran kuukaudessa.

Nälkä ei pääse yllättämään

Aurora Botnian herkullinen ruokatarjonta kutsuu risteilijät pysähtymään hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa maukkaan ruuan äärelle.

Suositun saaristolaispöydän antimet valmistetaan pääasiassa lähellä tuotetuista raaka-aineista. Tuotteet tulevat tarkoin valituilta toimittajilta molemmin puolin Merenkurkkua.

Tangoristeily

Monipuolinen saaristolaispöytä tarjoaa herkkuja moneen makuun, niin merestä kuin maaltakin, joten jokaisen lautaselle löytyy varmasti kukkurallinen maistuvaa ruokaa.

Buffet-ravintolassa ei tarvitse jäädä kuivin suin, sillä maaliskuussa valmistuneessa remontissa ravintolaan lisättiin itsepalveluhanat oluelle ja viinille asiakastoiveiden mukaan. Täysi-ikäiset ruokailijat pääsevät nauttimaan virvokkeista seitsemän euron tai 77 kruunun lisämaksusta.

Vaihtoehtona buffetille Aurora Botnialta löytyy myös à la carte -ravintola, jossa voi valita muun muassa kolmen ruokalajin kuukauden menun, johon on valittu kauden parhaimmat maut. Erikoisuutena ravintola tarjoilee laivalla raakakypsytettyä dry aged -pihvilihaa, joka on mainio valinta pihvin ystävälle.

Wasaline

Aurora Botnian kahvilan voileivät, salaatit ja kotiruoka tyydyttävät niin pienen kuin isommankin nälän. Valikoimassa on muun muassa perinteinen suosikki, runsas katkarapuleipä. Suolaisten herkkujen jälkeen herää usein makeannälkä, johon auttavat kahvilan pullat ja muut makeat herkut.

Ostoksia ja virvokkeita

Wasalinen lähdöillä löytyy tekemistä myös matkustajille, jotka tykkäävät shoppailla. Aurora Botnian hyvin varustetusta myymälästä voi ostaa muun muassa juomia, makeisia, leluja ja paikallisia erikoisuuksia. Erityisesti Wasaline tunnetaan laajasta hajuvesi- ja kosmetiikkavalikoimastaan.

Wasaline

Ostoksien jälkeen risteilyllä voi rauhoittua nautiskelemaan baarin ja pubin virvokkeista. Lämpimänä kesäpäivänä vilvoittavista juomista pääsee nauttimaan myös Aurora Botnian takakannella. Aurinko, meren tuoksu ja kädessä oleva drinkki, niistä on täydellinen kesäpäivä tehty.

Aurora Botnian palvelut:

Business, Comfort ja Pet Lounge

Kauppa

Leikkihuone

Baari ja pubi

Kokoustilat

Hytit

Saaristolaispöytä

À la carte

Kahvila

Suosittelisitko tätä artikkelia muille?

Anna arviosi klikkaamalla tähteä 1 - 5
4.5/5 - (13 votes)

Uusimmat kaupallisen yhteistyön jutut

Uusimmat videot

Kaikki videot

Uusimmat podcastit

Kaikki podcastit

Uusimmat blogit

Kaikki kirjoitukset